Auto zoeken

Uw auto verkopen

U kunt via De Autobemiddelaar uw auto verkopen. De Autobemiddelaar beschikt over een Virtuele Autoshowroom. Na inschrijving in het bemiddelingsbestand neemt u de auto gewoon weer mee naar huis. Via een virtuele presentatie op ware grootte kan een geïnteresseerde klant uw auto bezichtigen. U krijgt dus geen mensen bij u aan de deur! De Autobemiddelaar draagt zorg voor de inruilauto en garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt.

Onafhankelijke auto-waardebepaling
Laat uw auto taxeren door één van onze deskundige automakelaars voordat u deze gaat verkopen. Kosten € 9,99. U krijgt een taxatierapport van een NIVRE-gecertificeerde automakelaar met daarin een reeele particuliere verkoopwaarde, deze ligt in veel gevallen zelfs hoger dan u denkt!

Nieuwe auto kopen

Wanneer u een nieuwe auto gaat kopen kunt u via De Autobemiddelaar uw eigen auto verkopen.

Wij kunnen u dan op diverse manieren behulpzaam zijn:
  • U koopt een nieuwe auto bij de dealer. Wij kopen uw huidige auto. U krijgt een flinke korting op uw nieuwe auto omdat u geen inruil heeft.
  • U koopt een nieuwe auto bij de dealer. Op de koopovereenkomst laat u korting bij geen inruil opnemen. U verkoopt via De Autobemiddelaar uw eigen auto voor een normale, particuliere prijs, voordat uw nieuwe auto geleverd wordt.
U krijgt dan:
  • Een flinke korting zonder inruil.
  • Een hogere prijs voor uw eigen auto dan de inruilprijs. Deze situatie levert u al snel enkele duizenden euro's op.
Wanneer uw eigen auto niet verkocht wordt kunt u deze gewoon inruilen op de nieuwe auto. Wij kunnen tevens een goed bod op uw inruilauto doen, zodat u weer vrij bent om te handelen met de dealer.

Gebruikte auto kopen

Verkoop eerst uw eigen auto via De Autobemiddelaar. Wij zorgen ervoor dat deze met de juiste voorwaarden aangeboden wordt zodat de beste prijs uit de markt gehaald kan worden. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot inruil, garantie, een servicebeurt en schadeherstel. Tijdens het verkoopproces heeft u voldoende tijd om de markt in de gaten te houden voor de aanschaf van uw nieuwe gebruikte auto. Zodra uw eigen auto verkocht is, voor een markt conforme prijs, kunt u zonder inruil een andere auto gaan aanschaffen. Zonder inruil krijgt u vaak een flinke korting.

De Autobemiddelaar * sinds 1999

De Autobemiddelaar streeft naar een compleet aanbod van particuliere auto's. In de loop der jaren zijn wij hier zeer goed in geslaagd. Auto's op dealer niveau, jong gebruikt, extravagant, fraaie oldtimers, dat is waar wij voor staan. Hoogwaardige automobielen met aantoonbare (onderhouds) historie.